Hands-on!!

Waar tegenwoordig heel veel fysiotherapie behandeling bestaan uit het doen van oefeningen (hands-off), wordt er bij Improve fysiotherapie vooral hands-on behandeld. In de behandelkamer dus! Fysiotherapie is volgens ons nog steeds een vak waarbij onze handen ons beste ‘gereedschap’ is. Met onze handen kunnen we namelijk onderzoeken, behandelen en – heel belangrijk! – voelen wat er in het lichaam van de patiënt gebeurd. Zo kunnen we bepalen of de patiënt toe is aan trainen. Om verantwoord te kunnen bewegen moet de patiënt voldoen aan een aantal fysieke voorwaarden.

Vooruitgang

Stilstand is achteruitgang. Bij Improve fysiotherapie is het de doelstelling om u zo snel mogelijk weer zo optimaal mogelijk te laten functioneren in uw dagelijkse activiteiten. Dit doen we door de nieuwste behandelmethodes toe te passen. De methodes zullen gericht zijn op het optimaliseren van beweegpatronen.

  • 4xT behandelmethode
  • Myofasciale Release technieken
  • Gewrichtsturing voor optimale beweegpatronen
  • Efficiënte oefeningen
  • Dry needling

Daarnaast geven we zelf het goede voorbeeld door cursussen te volgen en zo te zorgen dat we ons als praktijk ook steeds blijven doorontwikkelen. Ook daarbij is het doel: De beste zorg voor u als patiënt!